sâmbătă, 8 mai 2010

konichiwa




oamenii diferiti sunt la fel. oamenii sunt oameni. oamenii nu pot fi diferiti. oamenii pot fi doar oameni. asta ma intristeaza cumplit. de ce nu putem fi mai buni ? pentru ca suntem oameni.

"The story of the flight ends with gravity."

cei cu bullshitu` asta ? line`u asta`mi aminteste cum , pe masura ce eu, defapt oamenii in general, se maturizeaza,pierd increderea sau mai bine zis uit. Uit pur si simplu de vise de posibilitatea de a le implini. Ajung sa cred ca acele vise care m-au hranit, care mi`au dat viata sunt de fapt niste prostii, niste tampenii nascocite la o varsta mult prea frageda. la o varsta la care.... ce stiai tu ce e aia viata, nu stiai nici ce e cu tine.
si totusi, sper ca la 30 de ani sa fiu inca foarte capabil de a visa si de a rade ca fraieru` la un deget, doua, trei, whatever. refuz sa devin ce devin toti. refuz categoric !
e ciudat cum , cunosti oameni, si ajungand sa ii cunosti cu adevarat, iti dai seama ca defapt nici pe departe nu sunt cum ai crezut de la bun inceput. ca toata viata asta sociala pe care ne`o creem, e defapt o mare nascoceala. Nimeni nu e sincer, toata lumea e ingrozitor de falsa, de ipocrita. si chestia asta ma sperie. E foarte greu sa cunosti pe cineva, mai ales daca acea persoana nici nu vrea sa fie cunoscuta cu adevarat. si de ce facem chestiile astea? pana la urma ce asteptari sa avem unii de la altii? cum sa`mi faca cineva pe plac, daca eu nici macar nu`i spun ce vreau cu adevarat? anyway...o dau prea mult in bullshituri.
I`m not in a bad mood, dont get me wrong. Sunt doar putin dezamagit, din nou. De oameni, de mine !
but life goes on. its the same old shit again, but in a different toilette .

konichiwa bitches.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu